Samstag, 31. Dezember 2011

2011 nasil gecmis??


Her ne kadarda görünüse göre 2011 yili benim icin kötü gectiysede, (nisanimin bozulmasi,saglik sorunlar,depresyonlar,SIKINTILAR vb. tik tik ....hayallerimin yikildigi o annnnnnnn) bir okadarda güzel gecti.Cünkü bu kötü giden olaylar aslinda hepside pozitifti hatda iyi birseylerin habercisi/sinyaliydi.Hic birsey sebepsizce asla olmaz ve artik o olaylara üzülecegime, iyiki hersey öyle olmus ve yasanmis diyorum cünkü beni güclendirip ve dogru yolda yürümem icin vesile oldular. Herseyi ve herkesi seviyorum herseye inat gülümsüyorum ve basimi egmeden dimdik yürüyorum :DDD Hayatim ne olursa olsun seni cok seviyorumm hersey güzel olacak adin gibi :D ve benim adim gibi gülümseyecegiz :DD

2012´nin herkes icin saglikli,huzurlu,bereketli,basarili,ask dolu,baris dolu ve tümmmmm dileklerin gercek oldugu bir yil olmasini dilegi ile mutlu yillar ......Hepinizi kucaklayip öpüyorum :))












 

Donnerstag, 29. Dezember 2011

Etegim güzel etegim :)

Kizlarrrrrr hastayimmmm :(( burnum bogazim gözlerim atesim ...... Grip olmusum. Sagolsun kardesim hepimizede bulastirdi.Sanirim bu yilbasinda yatagimda yatiyor olacagim :(((  Pozitif düsünmeliyim: "Birseyin yok gül iyi olacaksin ve yilbasini yataginda gecirmiyeceksin." Gelelim simdi dünki outfitime.Günlerdir aklimda, bu seneler önce aldigim etegim vardi ama artik icine sigmam diye hic giymiyordum.Bir cikarip deneyim dedim 40 beden olan etegi ve birde ne olsun, oleyyyyyyy hala icine sigiyorum :) Hafif biraz SIKIYOR ama olsun okadarda. Hemen üzerine birseyler uydurup butün gün üzerimden cikartmadim. 








Dün eve gelirken bizim eve dogru tin tin tin yürüyen bir kiz cocugu gördüm uzakdan.Yaklasinca birde baktim, benim yigenimmis.Elinde ufak bir kutu icinde heyecanli heyecanli yürüyordu.Beraber eve ciktik ve evde elindekini bana uzatti ve gül abla ben dogum gününü unutmusdum hatirlayinca kendimde tabiki carsiya gidemedim ama dün annemle carsidan sana bunlari aldim dedi.Megerse kumparasindaki harcliklariyla bana cok güzel bir kolye ile küpe almis.Okadarrrrrrr duygulandimki anlatamam.Hemen sarildim tesekkür ettim. Demekki icine oturmus dert etmis haftalardir.Her zaman derim; biz büyükler bazen cocuklar gibi düsünceli olamiyoruz. 

 






Dienstag, 27. Dezember 2011

Mim: Yeni yil icin dileklerimiz

Sanirim yeni yil icin listesini yapan son kisi benim.Okadarda mimleyen oldu ve bir türlü yapamadim yapincada bir türlü paylasamadim. En sonunda sevgilimle vakit ayirip, yeni yil icin listelerimizi hazirladik.Kendisi ilk kez yapiyor ve cok hosuna gitti :)  Mimleyen tüm blogcu arkadaslarima tesekkür ederim....



Bende herkes gibi önce saglikli bir yil gecirmek istiyorum...
Ailemi,sevgilimi tüm tanidigim tanimadigim herkesi maddi ve manevi mutlu etmek istiyorum..
.
Isimde daha cok basarili olmak istiyorum...
 Formuma dikkat edip daha cok spor yapmak istiyorum hedefim icin...


Yatirim yapmak istiyorum


Evlilik hazirliklarina baslamak istiyorum

Daha cok tatil yapmak istiyorum cokk uzak ülkelerde




Iste bukadar zaten son model arabam ve yeni evimiz var onlari listeden cikardim :) geriye bunlar kaldi.

Bu mimi yapmayan bir ben kaldigima göre, mimlenecekde kimse kalmadi :( ama mimlenmeyen varsa suan mimlenmis oluyorlar :)

Montag, 26. Dezember 2011

papyonlu gül :D

Günlerdir evde malesef rehin kaldik.Bu noel günlerde heryer kapali olur :( Tabiki zamanimi degerlendirdim ve ilk defa yillar sonra icimdeki resamlik sevgisini tekrardan cikarttim :) Ayiptir söylemesi elim baya yatkindir yani bu konuda cok becerikliyimdir :) Dün yigenim ve kiz kardesimle eski atölyemdeki malzemelerimi cikartik ve basladik picasso oynamaya :) Ortaya cok güzel eserler cikti ama henüz bitmis üzere degil.Bitince hepsini göstermek isterim sizlere.
Gelelim bugünkü outfite:

Turuncu gömlek: ??
Siyah pantolon: H&M 30 Euro
Clutch: Asos 30 Euro
Papyon ve o pantolon tutacagi ?? gülmeyin sakin gercekdende bilmiyorum ismini:)  H&M erkek bölümünden 10 Euro

Sonntag, 25. Dezember 2011

Cekilisime beklerim....

Herkesi cekilisime beklerim son cekilis tarihi 15.1.2011  Tikk tikk......Cekilissssss

 
Bir sonraki cekilisimde ise sizlere harika bir süprizim var :))

Freitag, 23. Dezember 2011

Outfit of the day

Öncelikle biraz hayal kirikligina ugradigimi söylemek istiyorum, cünkü cekilisime katilim sayisi cok az :(( Türk milleti cok az kitap okur derlerdi hic inanmazdim, demekki gercekdende öyleymis :( sanirim makyaj veya baska bir sey hediye etseydim sonunc farkli olurdu :( Ve beni daha cok üzen seyde, cekilise katilanlarin bir cogu bloglarinda bile paylasmiyorlar.Bu haksizlik bu yüzden o arkadaslari mecburen cekilisimden cikariyorum. Ve hemen bugünki outfit fotoraflara geciyorum.... :((  Katilmak isteyen buyursun........Cekilis



Biraz bulanik cikmis bu sefer fotoraflar

Süslümüzün cekilisi

Süslümüzün cekilisine katilmak icin tik tik------Süslü ve pembe dünyam

Yesterday´s outfit

Dün neler giymisim ???


Kapaticilarim/Concealer ve göz bakimi

Bu gözlerimle basim belada :( eskiden pek yoktu ama yas ilerledikce, gözümün etrafindaki morluklarda cogaliyor.Baya bir servet harcadim concealer/kapatici ve göz bakimi icin.Yetmedi bir arada kafama takmistim özel bu durumlar icin igne vurulmayi.Faydasi biraz varmis ama her yarim seneye bir tekrarlaman gerekiyormus ve hiccccccde ucuz birsey degil. Her neyse ürünlere tekrar dönüp denemeye devam ettim ve memnun kaldigim ürünleri göstermek istedim.Sizinde böyle bir sorununuz varmi?

Aslinda daha cok ürünler kullandim ama bunlar en son aldigim ve kullandigim ürünler



                                                  Ve memnun kaldigim ürünler
1)  Kesinlikle ve kesinlikle :) Artdeconun camouflageyi tavsiye edebilirim okadar iyiki dövmeleri bile kapatiyor 7 Euro
2) Bu Lorealin concealersi aslinda iyi fena sayilmaz ama fiyati biraz fazla  11 Euro
3) Manhatten´nin "EverFresh" concealersini eskiden baya kullanirdim ama Artdecoyu buluncaya kadar :) ve fiyati baya uygun 5 Euro

Eger gercekdende iyi bir kapatici ariyorsaniz bunlari tavsiye edebilirim cünkü benim morluklarimi kapatiyor ise, sizinkileri kesinlikle kapatir :)


                                               Memnun kaldigim bakim icin ürünler
1) Bu Nivea göz kremi 4.kez alisim ve cok memnunum fiyati 10 Euro
2) Garnier "Roll-on"(kafainli)tavsiye üzerine aldim ve bundada aslinda memnun kaldim fiyat 10 Euro

Siz neler kullaniyorsunuz?? Tavsiyelerinizi bekliyorum....

Recel gibi bir cekilis :)

Cekilisler tüm hiziyle devam ediyor.Bu sirrin ugurböcekli taki setini kazanmak icin 
tik tik-----hayatreceli

Donnerstag, 22. Dezember 2011

Evrenden torpilim var ...Aykut ogut ve cekilisim......

Sanirim bu kitabi tanimayan yoktur artik veya okumayan.Kitaplara asik ben,bu kitabi okumasaydim rahat uyuyamazdim :) okumaklada kalmadi herkese zorla aldirip okuttum bile o derece yani :D Sagolsun sevgilim listemdeki kitaplarin bir cogunu aldi :) Gelelim kitaba....



Evrenden torpilim var.... 
Siz hiç 150 kilo oldunuz mu? Sizin hiç yabancı bir ülkede bavulunuzu kaybettiğiniz, sabahları mısır gevreğine bira döküp hayatta kalırken günlerce tek kelime bile konuşmadığınız, dayak yedikten sonra girdiğiniz komadan bir gözünüzü kaybetmiş olarak çıkıp tekrar parklara döndüğünüz, annenizi kaybettikten sonra hapiste yatarken babanızı kaybettiğiniz oldu mu?
Benim oldu.
Peki ya sonra o yabancı ülkenin dilinde şakır şakır konuşup hatta seslendirme yönetmenliği bile yaptığınız, o ülkedeki filmlerde başrol oynadığınız, 70 kilo verip filinta gibi olduğunuz, yeni ve mutlu bir hayat kurduğunuz, elinizi attığınız her işi altın yumurtlayan tavuğa çevirdiğiniz, her saniyenizi gülümseyerek geçirdiğiniz, hayatta istediğiniz her şeyi elde etmeye başladığınız oldu mu?
Benim oldu.
Nasıl mı?
Gelin anlatayım... 


Kendi yorumum:
Kesinlikle okunmasi gereken bir kitap cünkü gercekdende insanin bakis acisini pozitif degistiriyor. Ben zaten yazarimizin kitapda yazdigi formülleri hayatimda uyguluyordum ama bu derecede o pozitif sinyallerin bana dönecegini tahmin etmiyordum.Veya suanki sahip oldugumuz egomuzun taaaaaa cocuklugumuzda yasanan olaylardan bukadar büyük payi oldugunuda pek bilmiyordum. Yazarimiz okadar acik ve net yazmiski, okumak cok zevk verdi ve sayfalarda birsürü notlar yaptim ve önemli satirlari cizdim.Kendi kendime sürekli konusuyor kah kaha atiyor ve mirildaniyordum.Benim ve nisanlimin düsüncelerini bayaaa degistirdi demekki hersey bizde basliyor bizde bitiyormus artik bende sansli olanlardanim cünkü benim evrenden torpilim var.Sizinde evrenden torpiliniz varmi??

Eger sizde evrenden torpiliniz olsun istiyorsaniz ozaman bu kitaba biran önce sahip olun ve cekilisime katilin. Eger bu kitap sizde mevcut ise, ozaman alternatif olarak bu kitabida verebilirim "Hersey beyinde baslar" 

Katilim sorusu: Mutluluk sizce nedir???? Hadi arkadaslar göreyim sizleri :)))



Katilim sartlari!!!!
- Izleyicim olmaniz
- Soruyu cevaplamak
- Blogunuzda,twitterda ya da facebookta bu çekilişi duyurmanız
- cevaplarin altina e-mail adresi birakmayi unutmayin


Cekilise katilim icin son tarih:
15.1.2011 saat: 10:00
ayni gün kazanani aciklayip hemen kargoya verecegim kargo ücreti tabiki bana ait ( bu cekilise herkes katila bilir, Türkiyeden,Rusyadan,Almanyadan,Afrikadan :) vb.)

Herkese bol sanslar diliyorummmmmm ve mucuk mucuk öpüyorum
 




Tatill basliyorrrr

Sonunda cok bekledigimiz tatil geldi.Hemde iki hafta harika degilmi :))) ohh iki hafta boyunca harika seyler yapacagim.Bu son bir aydir okuldaki noel hazirliklari baya yordu, hem bizleri hemde cocuklari. Ama bir okadarda eglenceli ve keyifli gecti, bende bu günlerin hatrine bazen fotoraf cekmeyide unutmadim tabiki.Hadi bakalim neler yapmisiz.

Her hafta kurabiyeler,pastalar vb. yaptik


Grubumuzdaki masalari ve her yeri süsledik
Sonra her cocuk ailesi icin bir hediye hazirladi
Sonra güzelce beraber paketledik
Cocuklar kumas posetlerin üzerine kendi el ve ayak izlerini yaptilar :)


Yildizlarin üzerine isimlerini yazdilar


Bu bizim kendi yaptigimiz hansel ve gretelin masalindaki cadinin evi/knusperhaus :) ayy harika oldu hergün biraz yedik simdi bir kirintisi bile kalmadi :D

Sonra özel noel icin kendi grubumuzun hazirladigi tiyatro gösterisini cekemedim :( ne güzel kostümler,sahne,velilerimiz icin özel dekore ettigimiz masalar vb. hazirlamistik ama cekemedim nedense :( 
Noel günü yaklastigi icin tüm okulla tiyatroya gittik "Holle kadin masalini/Frau Holle" seyrettik 


Bunlar elimdeki olan fotoraflar aslinda yazmakla bitmez bu noel zamani cünkü hergün farkli geciyordu.Siirler,sarkilar,gösteriler,gezmeler,tiyatrolar,kurabiyeler,hediyeler,masallar,süslemeler, vb vb vb gercekdende cokkkkkkk yogunduk . 
Ve bu ay özellikle ben cok sansliyim cünkü hem bir cokkkkkk dogum günü hediyeleri,noel hediyeleri,yilbasi hediyeleri vb baya hediyeler almisim.Ve son gün oldugu icin, okulun müdürü hersenede oldugu gibi hepimize yine hediyeler dagitti.
Hepimize bu gülle cok tatli bir süslü kutu hediye etti henüz icine bakmadim bile :) aslinda sirf beyaz gülleri severim ama bu gül cok güzeldi
Ellerim doluydu eve gelirken :) mavi poseti beraber calistigim ögretmen arkadasim verdi
Icinden böyle güzel bir bakim seti cikti
...ve birsürü cikolataaaaaaaa ah su rejim olmasa :(
ama bende tabiki ona bir hediye aldim
Bunuda velilerden birisi elime SIKISTIRDI :) cok severim merci cikolatasini ahh ahhh :(

Bu güzel hediyeyide bir velimizden aldim, icinden cok kaliteli bir havlu cikti.
Diyorumya bu almanlarin noel haftalarini cok seviyorum :)))