Sonntag, 29. September 2013

Tekrar gelinle damat oluyoruz :)

Ahhh ahhh ne cabuk geciyor zaman degilmi :((( 3. ayimiz bitecek bir hafta sonra.Keske o günleri yeniden yeniden hep yeniden yasasak. Evet saka degil gelinligimi ve esimde damatligini tekrar giyecek :) Bu sefer sonbahar cekimleri yapacagiz fotorafcimizla.Videoklip ve birsürüüüüüü resimler cekilecek.Veeeeeeee en son kareleride suyun icinde cektirecegiz :) cok cok istiyorduk gelinlikle damatlikla suya girmeyi. Böyle  fotoraf sevdali bir esim oldugu icin cok sansliyim ve bir dedigimi ikiletmedigi icin.Evet dügün günü zaten bütün gün cekim yapmistik ve bu sefer telas olmadan yeniden cekinecegiz. 
Bu sefer makyajim ve saclarim bana ait olacak :) ama ankarda tavsiye edebileceginiz kuaförler varsa, paylasirsaniz sevinirim.






6 Kommentare:

  1. merhaba canim,tebrik ederim ve fotograflarini merakla bekliyor olacagim:)

    ben de yakinda türkiye'ye gelin gidecegim,cok heyecanliyim.
    sen almanyada mi yasiyorsn/yasiyordun?:)

    AntwortenLöschen
  2. nekadar guzel kareler :)

    AntwortenLöschen
  3. iyi fikir ve çok eğlenceli olur hadi bakalım

    AntwortenLöschen
  4. çok şanslısın:)
    Her şeyiyle kusursuz bir çekim olur inşallah...
    http://egegelini.blogspot.com/

    AntwortenLöschen
  5. tebrikler bende taze gelinim 3,5 ay oldu henüz ama insan gerçekten gelinliğini giymeye doyamıyormuş gelinlikle gidilecek bir yer olsa çekinmyip giyip gideceğim yani o derece :) biz de düğün günü dış çekim yaptırmıştık ama benim de en büyük hayalim denize girmek olduğu için gelinlikle tekrar bir çekim bizi bekliyor ama tr'de havalar soğudu artık sanırım yaza anca olarak :) bende bloguma beklerim ;)

    http://pamuksekerblog.blogspot.com/

    AntwortenLöschen
  6. tebrikler canım. fotoraflar cok güzel, ömür boyu mutlu olmanız dilegmle..

    AntwortenLöschen

Yorumlariniz icin tskler :)