Donnerstag, 31. Januar 2013

Baba ve pic....



Malesef hayal kirikligina ugradim.En son yazarimizin "ask" adli kitabini okuyup cok büyülenmisdim.Ama bu kitap bana cok itici ve sanki birseyler emoze etmek istermiscesine geldi. Hic bukadar uzun zaman icinde bir kitabi bitirmemisdim ama nedense pek okumak gelmedi cimden.Ama sonuncda okudum ve sükür bitirdim :)
Hic mi hosuna gitmedi sorusuna söyle cevap verebilirim, bir aile icindeki birbirine yakin görünen insanlarin ne kadarda uzak olabilecekleri anlatiliyor.Baskada yok :))

Montag, 28. Januar 2013

Dukan diyet ve sonunclari

Itiraf etmeliyimki 100% bu rejime uymadim.Malesef zor bir rejim degil ama SIKICI bir rejim.Sürekli ayni seyleri yemeden bikiyor insan.Okadar cok tavuk yedimki tavuk olcam neredeyse :D Sporumu hergün yaptim kacamaklarim oldu (hemde cok) :)) ama yinede baya kilo verdim. Göbüs bayaaa egridi ama suan problem kalcalarda.Onlarda biraz daha incelse daha iyi olacak :)) 


Bu arada subatda gelinligim icin ölcülerim alinacak.Biraz daha dikkat etmeliyim :))

Sonntag, 27. Januar 2013

Göz makyaji - Augen Make up

Uzun zamandir makyaj postlari paylasmiyorum :(( bu durumdan rahatsiz oldum ve hemen bir göz makyaji postu hazirladim.Bu arada hala kararsizim ama sanirim gelin makyajimi kendim yapacagim.Veya gercekdende cok prof. beni ikna eden bir make up artist bulabilirsem ankarada, belkide kararimi degistirebilirim.



diger göz makyajlarim.......tik tik

Freitag, 25. Januar 2013

Sevgiler günü icin hediyelerim ve güzel fikirlerim

Herkese merhabalarrrrrrr

cok özlemisim sizleri ve blogumu. Malesef bazi nedenlerden dolayi, blogumla ilgilenemedim üstelik vaktimde yoktu.Artik ilk bahar gelsede günler hemen kararmasa ve heryer civil civil olsa ve agaclar yeserse.Ilk bahardan önce malum 14 subat sevgiler günü yaklasiyor :)) ben her nekadarda sevgiler günü hakkinda güzel seyler düsünmesemde,sevmesemde insan ister istemez ne alsam neler yapsam düsüncelere giriyor :)) Herzaman farklilikdan yana olan ben, bu seferde cok farkli hediyeler düsündüm. Kim demis pahali hediyelerin cok güzel ve mutlu ettigini?? Bence en güzel hediyeler el emegi ile kendimizin hazirlayip hediye etmesidir. Bu sene sevdicegime bunlari kendim hazirlayip yaptim.Bakalim begenecekmisiniz.....

1. Hediyem - Karikatürlü yastık

2. Hediyem - Kendi istegime ve arzuya göre hazirladigim cikolata

3. Hediyem - Sevdicegimi tanidigim günden beri günlük yaziyordum ve sonunda kitap olarak yayin evinde basildi


 Yastigin üzerini cizerken cok eglendim gülmekden :DD Birisi ona ait digeride bana :))

Muzlu,cilek,kirazli,findik ve gül yapraklarla cikolatam ve ortadaki resmimizde yeniliyor :) 



 Asskkkkkkkkkkk Kitabimiz..........


Simdilik bukadar peki sizler neler yaptiniz veya aldiniz prenslerinize ???  :))

 




Freitag, 11. Januar 2013

Dügün davetiyelerimiz......

Kina ve dügün hazirliklari tüm hiziyle devam ediyor.Bazi arkadaslar cok erken baslamissin deseler bile, iyi bir organisasyon icin zamaninda yavas yavas SINKINTI yapmadan stres yapmadan baslanmali :) Malum hem ise gidip hem bu islerle ugrasmak okadarda kolay degil. Ve üstelikkkkk bircok isimizi türkiye ve almanya arasi halletmek zorundayiz.Ama hersey suan yolunda ve kontrol altinda :) görüpde asik oldgumuz dügün salonumuz tutuldu, evraklar türkiyeden buraya geldi,kendim cizdigim gelinligimi tasarimcilarla gözden gecirdik ve konustuk,kina hazirliklari,hediyeler vb vb vb yani saymakla bitmeyen bir sürü isimizi hallettik.Hepsinide paylasacagim.Ama dün elime gecen davetiyelerimizin kareleri sizlerle paylasmak istedim.Tam istedigimiz ve anlattigimiz gibi oldu.Beni taniyan bilir nekadar ilginc,gösterisli ve en güzel seyleri sevdigimi :) Her detay benim icin cok önemlidir.Aklimdakileri en ufak ayrintisina kadar ya bulmaliyim yada yaratmaliyim.Neyse sanirim yine cok uzatim siz en iyisi kendiniz göz atin :) .............. Unutmadan dügün temamiz deniz ve denize ait olan hersey :))







Sonntag, 6. Januar 2013

Zara

Türk: En cokda zara indirime girince seviniyorum :) malesef her nekadar birsey almiyacagim dediysemde oncaaaaaaaaaaa essalari elime alip tekrar birakmak zorunda kaldim.Amaaa bu ikisini bari aliyim dedim morel olsun diye :)))sizler neler aldiniz indirimden??

Deut: Ich liebe es wenn zara Sommer/-Winterschlussverkauft hat.Da kann man einfach nicht zurück treten :) Eigentlich wollte ich keine Klamotten mehr kaufen aber als ich die Sachen sah, hatte ich meine Hände voll.Letztendlich musste ich leider alles zurück legen aber dennoch habe ich mir eine Tasche und einen Cardigan gekauft :)))) ehem ehemm Was habt ihr euch alles gekauft??



Samstag, 5. Januar 2013

Kosmetik alisverisi/ Haul

Türk: Catrice ürünlerini nekadar cok sevdigimi söylemem gerekmiyor herhalde?? herzaman zaten dile getiriyorum.Hem fiyatlari uygun hemde cok kaliteli. Bu sefer ilk defa fondetön aldim :)) kullanmiyorum aslinda ama 1,75 Euro indirimde olunca kacirmayim dedim :)) ama kullananlar cokk cok memnun.

Deut: Ich liebe die Produkte von Catrice.Die Produkte sind sehr preiswert und empfehlenswert. Eigentlich benutze ich kein Foundation aber diesmal waren sie auf 1,75 Euro runtergesetzt.Da konnte ich natürlich nicht "nein" sagen :)



Donnerstag, 3. Januar 2013

Kugu gölü balesi / Schwanensee

her sene kendime yilbasi/noel hediyesi olarak kugu gölü balesi icin bilet aliyorum.Fiyatlari malesef biraz tuzlu ama inaninki deger cünkü en basarili bale danscilari rusyadan geliyorlar.Gecen sene en tanildik bolschoi gelmisdi bu senede st. Petersburgdan geldiler kugu gölü gösterisi buzun üzerinde yaptilar.Harikaydiiiii yine büyülendim.








Burdaaaaa cok beyazzzzzzzz cikmisim telefonun isigi yüzünden :(((((((( bennn böyle hayalet gibi beyaz degilim :)



Mittwoch, 2. Januar 2013

Dügün fotoraflar icin semsiyemiz gelmis

Bu kalpli semsiyemizi sevdicegim görmüs bana begendirdi ve aninda siparis verdi :)) cok seviyorum ben kendisini yaaa bir erkek nasil buakdar ince düsünebilir :))) okadar romantik okadar düsünceliki.(masallahhhh nazar degmesin) Seni cok seviyorum hayatim.Bu semsiyeleri dügün fotoraf cekimlerinde kullanacagiz.Tabiki daha cokk asesuarlarimiz var onlarida hepsini gösterecegim.





Dienstag, 1. Januar 2013

1.1.2013

bir seneyi daha arkamizda biraktik kizlarrrr. Yeni bir sene, yeni umutlar,yeni beklentiler,yeni heyecanlar vb vb herkesin tüm dilekleri kabul olur ins. Her sene oldugu gibi bu senede kendime yapilmasi gerekenler,alinmasi gerekenler ve yeni maddeler koydum :) mesela en önemlisi hemen sinirlenmek yok, pozitif olmaliyim,bakis acimi degistirmeliyim cogu konularda,sagligima dikkat etmeliyim, daha fazla insanlari mutlu etmeliyim, herseyi oldugu gibi kabul etmeliyim, süpheci olmamaliyim ve en önemlisi kendimi üzmemeliyim ve üzdürmemeliyim. Bunlar en önemli olanlar. Bu sene benim senem olacak ins cünkü bu sene okadar cok sey degisecekki. Isimi ögretmenligi birakip türkiyeye yerlesecegim,evlenecegim,ailemi burada birakacagim :( sevdicegime kavusacagim,tekrar üni okuyacagim saymakla bitmiyor yani. Peki sizler neleri planladiniz neleri basarmak istiyorsunuz kizlar??? 

                      Mutluluk, bir hedef degil, yasam seklidir...