Sonntag, 29. September 2013

Tekrar gelinle damat oluyoruz :)

Ahhh ahhh ne cabuk geciyor zaman degilmi :((( 3. ayimiz bitecek bir hafta sonra.Keske o günleri yeniden yeniden hep yeniden yasasak. Evet saka degil gelinligimi ve esimde damatligini tekrar giyecek :) Bu sefer sonbahar cekimleri yapacagiz fotorafcimizla.Videoklip ve birsürüüüüüü resimler cekilecek.Veeeeeeee en son kareleride suyun icinde cektirecegiz :) cok cok istiyorduk gelinlikle damatlikla suya girmeyi. Böyle  fotoraf sevdali bir esim oldugu icin cok sansliyim ve bir dedigimi ikiletmedigi icin.Evet dügün günü zaten bütün gün cekim yapmistik ve bu sefer telas olmadan yeniden cekinecegiz. 
Bu sefer makyajim ve saclarim bana ait olacak :) ama ankarda tavsiye edebileceginiz kuaförler varsa, paylasirsaniz sevinirim.






Sonntag, 22. September 2013

Son zamanlarda aldiklarim


Merhabalar......
umarim herkesin sagligi,keyfi ve huzuru yerindedir.Benimki allaha sükürler olmasi gerektigindende iyi :) Son haftalarimi gecirmenin hem huzursuzlugunu hemde mutlulugu yasiyorum. Bu aralar bavullarimi hazirliyorum yine okadar essalar birikmiski.Sanki götürdükce hala cikiyor bir yerlerden.Bugün bu yaziyi yazarken anladim resimleri görünce :) sürekli yeni seyler alinca tabiki sonu gelmez gidecek olan essalarimin.Oysa buradan büyük bir kamyon gitti :) neyseki bunlar son (Ins :)

Aynali taki dolabimizin siparisini verdik (fiyat 200 TL)

Bu cizmelerime asigim benimkiler eskimisdi bende tekrar aynisini aldim :) (fiyat 30 euro)

H&M´den 40 Euro

Basarili chanel rimelim (30 euro) ve kapaticim (7euro)

 Blazer (30 Euro)




Cilekli cizmelerim (30 Euro)

Gelin ayakkabilarina benzeyen ayakkabilarim yerimmmm seni :) (50 euro) henüz siparisim gelmedi

Atki sezonu basladigina göre atkilarimizi unutmayalim :) H&M`den beyaz desenli olan 25 euro diger 13 euro

Rengine bayildigim cantam Picard´dan (80 euro)

 Catrice ve essence
Benim cicekli cicilerim :) digerleri suan türkiyede bunlarda kolektiona eklenenler :) Rossmann (4 euro 3 Euro)

Dienstag, 17. September 2013

Sonbaharda yeni kumaslar ve yeni fikirler

Bu aralar buralari bosladigimin farkindayim ama malum dügün oldu bitti ama hala evimize yerlesemedik. Ikimizinde suan  ayri ayri ülkelerde olmasi baya zorladi ama allahima sükür hallettik :) Gül hem ankaraya hemde diyarbakira yerlesiyor :) Niye diyarbakir?? cünkü esimin görevi orada oldugu icin bende yanina gidecegim ve lojmanda kalacagiz. Bu aralar sürekli Instagramdayim yani takip etmek isteyenler varsa buyursunlar guzelgull (rejimle ve sporla ilgili detaylari oradan hergün takip edebilirsiniz.Zira suan 16 kilo vermis durumdayim :)
Gelelim asil mevzuya.Sonbahar geldi hepimiz artik bos vaktimizi sicak evimizde gecirecegiz.Bence bu degerli zamanimizi bos bos ve sürekli abur cubur yigerek degilde, biraz yeni seyler üreterek gecirelim :) Son zamanlarda aklimi bu cici boyun atkilarina taktim :) gördügüm kumaslarla böyle boyun atkilari yapmak istiyorum. Suan sadece iki tane yaptim ama okadar güzel kumaslar varki hepsiyle rengarenk atkilar yapmaliyim :) 









Sizler sonbaharda neler yapmayi düsünüyorsunuz???


Mittwoch, 4. September 2013

L'Oréal Mucizesiyle Tanışmaya Ne Dersiniz?

Geçtiğimiz günlerde L'Oréal Paris Elsève Mucizevi Yağ, nam-ı diğer Extraordinary Oil'i denem fırsatı buldum. Saçlarımı son derece parlak hale getiren bu ürün, aynı zamanda uzun süredir aradığım yumuşaklığı da kazandırdı. Ürün, altı farklı değerli çiçek yağıyla zenginleştirilmiş. Normal ve boyalı saçlar için diye iki ayrı çeşidi var. Yoğun çiçek kullanımından dolayı güzel bir kokusu var.




Ürünü parmağınıza sadece bir iki damla damlayarak kullanabiliyorsunuz. Birçok serumdan farklı olarak sıvı bir yapıya sahip. Bütün saçlarınıza yayıyorsunuz. Çeşitli kullanım şekilleri var. Yıkama öncesi, ıslak saça, kurutmadan önce veya şekil verdikten sonra kullanabilirsiniz. Saçları yağlandırmadan yumuşatıyor ve parlatıyor, yumuşaklık hissi fönden önce kullanıldığında daha fazla duyulabilir. Fiyatı da oldukça uygun, her kesimin kolayca ulaşabileceği bir ürün.




Ben denemek için ıslak saça da kuru saça da uyguladım. Saçlarım bu uygulamadan sonra kolay tarandı, rengi çok parladı. Kızıl kahve olduğu için parlak tonlar daha bir ön plana çıktı. Bu ürünü denemekten pişman olmayacaksınız. Özellikle saçlarınızda ısı ve fönden dolayı zarar oluşma riski varsa, saçlarınızı sert buluyorsanız L'Oréal Paris Elsève Mucizevi Yağ'ı kullanabilirsiniz.



İçerik: www.modagrafya.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.